Go Blue Jays Go

4 mei 08: Toronto Blue Jays -Chicago White Sox.
Vandaag gaan we met z'n drieen naar een honkbalwedstrijd van de Blue Jays. In 2003 zijn we naar de White Sox geweest toen we voor een congres van Bas in Chicago waren dus we kenden de sfeer al een beetje. Het Rogers Center heeft een electrisch te openen dak: zeg maar de Canadese Arena. Maar hier zijn nog meer snufjes: een groot deel van de tribune kan weggeschoven worden om een groter veld te creeren voor american football wedstrijden: neemt wel 18 uur! Overigens heeft de NFL dit stadium nog niet goedgekeurd voor officiele wedstrijden omdat er dan minstens 60.000 mensen in moeten kunnen en hier kunnen er 'slechts' 55.000 in. De Blue Jays hebben al twee dagen gewonnen van de White Sox en ook vandaag winnen ze. De publiekslieveling van dit moment is pitcher Halladay. Ondanks dat er regelmatig veel lawaai is vind Liza alles prima! Voor herhaling vatbaar!






3 mei 08: DVD-deceptie In onze Nederlandse spullen hebben we ook onze collectie DVD's meegenomen. Dus we zijn direct op pad gegaan voor een goedkope DVD-speler. Voor circa 70,- Canadese dollars (minder dan 50 euro) kopen we een Sony. Thuisgekomen blijken we er geen enkele DVD op te kunnen afspelen. Na wat speurwerk op internet blijkt: we zitten hier in region 1 en Europa is region 2. En dat is niet te verenigen... Op internet vinden we ook dat bijna elke DVD te hacken is maar je raadt het al: net dit type van Sony niet. Wordt vervolgd....



2 mei 08
Liza wordt steeds handiger. Ze begint nu ook dingen te pakken en in haar mond te stoppen. En ze begint haar benen flink de lucht in te gooien.






1 mei 08: Onze spullen komen aan!
Met een grote verhuiswagen komt er een kleine krat aan met daarin onze spullen. We hebben niet veel verstuurd maar het is toch erg lekker om weer wat vertrouwde dingen om je heen te zien. Aangezien we al over 2 weken de sleutel krijgen van ons volgende appartement besluiten we een deel ingepakt te laten.
Maar dingen als cd's, een knoflookpers, wijnopener, zomerkleren en schilderijtjes maken het leven toch echt aangenamer!


En Liza heeft haar box weer. De eerste keer dat ik haar er in leg is ze zeer onder de indruk van haar nieuwe omgeving. Ze komt ogen te kort.


Liza's oude (surrogaat) box en Liza's echte box

Geen opmerkingen: