1 jaar!

Op 23 januari 2009 had Liza haar allereerste verjaardag: 1 jaar! Wij vonden het een goede aanleiding om al onze nieuwe Canadese vrienden uit te nodigen voor een feestje. Ondanks dat velen van hen jonge kinderen hebben, was het geen typisch kinderfeestje.
Uiteraard wel veel taart. Liza vond dat er heel interessant uit zien maar tot onze grote verbazing vond ze het niet lekker! Ze lust inmiddels ontzettend veel maar heeft een sterke voorkeur voor gezond: alle soorten fruit, tomaat, komkommer, gekookte groente, brood, kaas, ham, kipfilet. Maar cake, taart en chocolade zijn aan haar (nog?) niet besteed.

Opa Coos is speciaal voor Liza's verjaardag een week naar Toronto gekomen.
En ondanks dat ze even moest wennen, was het ijs toch snel gebroken. Vooral met samen spelen en boekjes lezen is Liza heel snel te verleiden en als opa dan ook nog van die mooie bouwblokken geeft, dan is het helemaal goed.




Aan het einde van de week vond ze het dan ook prima om op schoot bij opa een boekje te lezen, vooral als hij er van die leuke geluiden bij maakt!








Helaas hebben we er niet aan gedacht om zulke foto's bij haar geboorte te maken, maar zo groot zijn haar voetjes en handjes na 1 jaar!
En dan nog een plaatje Liza met haar nieuwe speeltentje. Zo te zien een schot in de roos!

Geen opmerkingen: