Astrid en Rinske op bezoek

In mei kwamen Astrid en Rinske nog een keertje bij ons op bezoek. En ondanks dat ze flinke pech hadden doordat ze beiden ziek werden in die week was het toch erg leuk en draaide alles vooral om lekker spelen met Liza. En die genoot met volle teugen!
Maar we begonnen met een spectaculaire activiteit voor Rinske. Er is een circus school in Toronto waar je een open les Flying Trapeze kan volgen. En aangezien Rinske heel veel aan circus doet schreef ik haar hier voor in. Ze had wel al eens aan een statische trapeze geoefend maar nog nooit aan een vliegende. Toen we aankwamen draaide mijn maag -en die van Astrid- om, maar onfhankelijk van elkaar dachten we: niks vragen aan Rinske nu, anders krabbelt ze misschien terug! En achteraf zei ze dat ze het ook doodeng vond maar het toch absoluut wilde doen.
Helaas hebben we geen professionele camera's dus het is hier wellicht minder spectaculair maar Rinske klom naar een platform ongeveer 9 meter boven de grond. Ze werd daar geholpen om een vliegende rekstok te pakken, moest dan een aantal keer op en neer zwaaien, haar benen erover heen krijgen en dan met losse handen zwaaien en dan weer terug. Daarna een afsprong waarbij je op je rug in het net moest landen.
Na een aantal keer oefenen werd de routine uitgebreid door de afspong met een salto rugwaarts te combineren. Geweldig deed ze het!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Met Liza hebben we veel met water gespeeld: fontein, zwembad en bad.












.



En we hebben uiteraard sushi gegeten: niet alleen de favoriet van Rinske maar ook van Liza!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Verder zijn we naar de peutergym geweest,











.
.
.
.
en hebben we koekjes gebakken.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tot slot lekker nog even lekker knuffelen!















Geen opmerkingen: